TUBERCULOZA PIELII

Este o afectiune a sistemului imunitar in care organismul isi ataca propriile tesuturi conjunctive. Aceasta afectiune se manifesta, cu precadere, in randul femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani si in randul populatiei Africii, Americii si Asiei. Aceste populatii dezvolta mai mult aceasta afectiune decat europenii.

Simptomele includ: dureri in incheieturi, febra, greata, ameteala, vertij, oboseala prelungita, artrita, eczeme, care apar inclusiv in nas si in cavitatea bucala, disfunctii renale, durere in piept, sensibilitate la lumina, caderea parului, fenomene Raynaud, lesin, depresie, epistaxis si sangerari gingivale, onicomicoze, dureri de cap si anemii.

Tratamentul se face sub supravegherea unui medic de medicina traditionala, care stabileste schema de acupunctura, extractele din plante ce trebuie administrate si regimul de alimentatie al bolnavului in timpul tratamentului si dupa aceea.

*Acest tip de tratament este disponibil doar in cadrul Centrului de Medicina Traditionala Pirasan

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button