PARAZITOZA

Este alta afectiune care aduce grave prejudicii corpului uman. Foarte multi oameni au paraziti, dar nestiind de prezenta lor, nici nu se trateaza. Pentru un bolnav care ajunge la medic cu oboseala cronica, inflamatie in zona inghinala, vaginala sau candida si cu multe alte simptome, medicii de medicina alopata ii prescriu un tratament fara sa se gandeasca ca aceste simptome ar putea fi cauzate de paraziti.

In cazul in care bolnavul, dupa tratamentul prescris, nu ajunge la ameliorare, nu trebuie sa prelungeasca  tratamentul,  ci sa caute alta cauza a afectiunii lui. In lume, anual, dupa statistici, sunt 25 de milioane de imbolnaviri cu paraziti. Parazitii invizibili, cum se mai numesc parazitii, sunt de doua tipuri: viermisori si protozoare. Viermisorii, in diferitele lor forme, se instaleaza in corp si se hranesc cu mancarea care se gaseste pe peretii intestinelor.

Prezenta viermisorilor produce foarte multe efecte secundare in organism, insa oamenii sunt infectati si cu protozoare. Protozoarele se instaleaza in organism si fiindca au o structura specifica, se inmultesc foarte repede si afecteaza grav sistemul imunitar prin faptul ca, daca nu sunt descoperite, se instaleaza in celule, ingreuneaza sistemul imunitar ca sa-si formeze canale pentru eliminarea de toxine. Cauzele acestei maladii sunt lipsa de igiena personala sau colectiva. Alta cauza este sursa de apa potabila infectata, consumul de fructe, legume, carne necorespunzator pregatite si multe altele, fara ca acestea din urma sa fie dezinfectate foarte bine inainte de consum.

Fiinta umana cu un sistem imunitar perfect nu poate permite instalarea acestor paraziti in corp dar, avand in vedere ca planeta este poluata, sistem imunitar perfect este o utopie. Simptomatica acestei afectiuni este larga si, in cazul in care nu suntem atenti sa eliminam diferitele simptome si sa accesam cauza, organismul va suporta grave prejudicii. Prezenta parazitilor afecteaza intestinele, provoaca dureri de cap, umflaturi anormale in diverse locuri si dureri, miros neplacut al urinei si fecalelor, arsuri, constipatie, mancarimi perianale, varsaturi, slabiciune sau hiperactivitate.

Parazitii elimina energia din organism, fiinta umana simte oboseala cronica si chiar depresie. Alte simptome includ temperatura ridicata, transpiratii noaptea, pierdere in greutate, pierderea apetitului, inrosirea pielii, frisoane, artrite, alergii, afectiunea Crohn, colite, toxiinfectii, anemii si insomnii. La femei parazitii pot provoca infectia uterului, a vaginului sau altele afectiuni in zona aparatului genital. La fel, parazitii pot sa distruga peretii stomacului si sa dea posibilitatea toxinelor sa intre in alte parti ale corpului.

Bolnavul care are aceste simptome si diagnostic dovedite clinic si prin analize corespunzatoare,  trebuie sa ajunga la specialistul in medicina traditionala care va evalua starea bolnavului si va stabili taratamentul prin acupunctura, extracte hidroalcoolice de plante medicinale, alimentatie corecta si un regim de viata corespunzator care vor ameliora problema.

*Acest tip de tratament este disponibil doar in cadrul Centrului de Medicina Traditionala Pirasan

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi  afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button