LIMFEDEMUL

Limfedemul se manifesta prin inflamarea ganglionilor limfatici din zona mainilor si a picioarelor si, in cazuri rare, si din alte parti ale corpului, cum ar fi capul si intestinele. Paralel cu inflamarea ganglionilor, se manifesta si prin ingrosarea pielii si prin scurgerea lichidului limfatic, atunci cand la nivelul pielii sunt prezente leziuni sau plagi – pacientul resimte o senzatie de presiune dureroasa, de parca ar exploda. Principala cauza a acestei afectiuni este lipsa canalelor limfatice. In foarte multe situatii, cauza directa o reprezinta trauma fizica, operatiile chirurgicale efectuate, radioterapia pentru tratarea cancerului la san sau parazitii.

Trebuie  avut in vedere si faptul ca peste 15 milioane din populatia Terrei sunt persoane nascute cu un sistem limfatic necorespunzator. In cele mai multe cazuri se intalneste o infectie streptococica a pielii si subcutanata. In acest caz, pacientii au temperatura putin mai ridicata, picioarele si mainile rosii. Alta complicatie ce poate aparea o reprezinta scurgerea lichidului limfatic, aspect cunoscut sub numele de limforee. Limfedemul trebuie sa fie tratat imediat fiindca, in caz contrar, poate provoca chiar si decesul.

Tratamentul se face sub supravegherea unui specialist in medicina traditionala, care stabileste conduita terapeutica adecvata afectiunii, respectiv sedinte de acupunctura, extracte din plante medicinale si regimul de alimentatie, ce trebuie respectat in timpul si dupa finalizarea terapiei.

Medicina traditionala, prin metodele de tratament utilizate, nu propune doar solutii teoretice, ci realizeaza rezolvari concrete ale afectiunilor. Documentandu-ne foarte bine, ne vom dovedi ca oameni obisnuiti, precum si personalitati importante din istorie, dar si din societatea actuala, cum ar fi imperatori, faraoni, staruri sau oameni de cultura, au apelat si apeleaza permanent la medicina traditionala. Specialistii in medicina traditionala bine pregatiti nu sunt vanzatori de iluzii, ci participanti reali la dobandirea si mentinerea sanatatii pentru orice persoana care apeleaza la aceasta metoda de tratament.

*Acest tip de tratament este disponibil doar in cadrul Centrului de Medicina Traditionala Pirasan

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi  afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button