HELATIOTERAPIA

Helatioterapia este una dintre cele mai interesante terapii existente in practica si istoria medicinei umane. Daca metodologia sa ar fi cunoscuta si aplicata la nivel mondial, s-ar salva anual milioane de vieti. Metoda Helatio are efecte uimitoare in special asupra suferinzilor de AVC, a persoanelor cu boli cardio-vasculare, a diabeticilor, a persoanelor cu circulatie periferica deficitara, a celor care au pierderi de memorie, afectiuni provocate de fumat, Helatioterapiealcool, de toxicitatea din mediul inconjurator si intoxicarea cu metale grele.

Procedura de tratament consta in administrarea unor perfuzii ce elimina toxicitatea sangelui, adica se modifica, se echilibreaza functionalitatea fiecarui organ. Metoda Helatio poate fi realizata si prin administrarea suplimentelor EDTA pe cale orala.

Acidul etilendiaminotetraacetic (EDTA), impreuna cu diferiti nutrienti, este introdus in sange. Tot pe cale orala se administreaza extracte din plante medicinale cu o anumita formula, pregatite special pentru fiecare afectiune. Denumirea helatio provine din limba greaca, de la cuvantul hela, care inseamna cleste. Aceasta metoda extrage din corp metalele grele si surplusul de calciu. Toate toxinele existente in organism sunt eliminate prin sistemul renal. Terapia Helatio garanteaza distrugerea pietrelor de orice marime, oriunde ar fi localizate in organism si imbunatateste caile sagvine, redandu-le elasticitatea si viabilitatea.

In prima etapa se prescriu intre 50-100 de astfel de proceduri, cate una la interval de trei zile, apoi se intervine prin tratament cu acupunctura si extracte din plante medicinale.

Proprietatile curative ale metodei Helatio au fost confirmate inca din perioada 1948-1950, cand a fost amplu studiata, atat ca metodologie cat si ca efecte asupra organismului uman.

Aplicata in procedurile de stopare a imbatranirii si intinerire, helatio-terapia actioneaza asupra organismului la nivel celular, oprind distrugerea lor. Imbunatateste oxigenarea inimii, crescand aportul de oxigen la nivel cardiac si revitalizeaza vasele sangvine.

Medicina traditonala este practicata de peste 10.000 de ani, dovezi in acest sens fiind descoperirile din Egipt. Exista surse istorice, datand din acea perioada, care atesta practicarea helatio-terapiei inca de atunci. Un specialist autentic in medicina traditionala cunoaste metoda Helatio si cum poate fi aplicata benefic si corect, fara niciun risc pentru pacient, asa cum era practicata in medicina traditionala egipteana. Metoda se realizeaza prin aplicarea unor tampoane din material in  trei puncte cheie: in zona carotidei, deasupra inimii si deasupra arterei femurale pe piciorul drept.

Tampoanele sunt imbibate in extracte din plante medicinale ce contin nutrienti si substante bioactive. Aceste substante, prin metoda de aplicare, sunt absorbite in mai multe reprize in organism si sangele este purificat iar organismul detoxificat. In acest fel se evita introducerea in organism a preparatelor EDTA sau a nutrientilor pe cale venoasa, fiind eliminate si toate riscurile pe care le implicau aceste proceduri. Mai mult decat atat, prin imbunatatirea in acest mod a metodologiei Helatio, se asigura si tratarea cancerului sau a tumorilor benigne, intrucat eficienta si acuratetea terapiei sunt amplificate.

Metoda Helatio, prin actiunea sa specifica la nivel celular, asupra sistemului cardio-vascular si a structurii osoase, dar si asupra organismului ca ansamblu, faciliteaza regenerarea organismului si intinereste corpul. Helatioterapia actioneaza precum o bagheta magica, cand este aplicata corect, respectandu-se metodologia specifica si fiind realizata impreuna cu tratamente de acupunctura si extracte din plante administrate pe cale orala.

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button