DISFUNCTII IN TIMPUL SARCINII

A ramane gravida si a naste un copil este motiv de fericire si vitalitate, dar in acelasi timp se pot ivi si probleme fizice. In primele trei luni ale sarcinii creste nivelul anumitor hormoni, ceea ce scade concentratia de acid clorhidric din stomac, provocand o slabire a functionalitatii muschilor care conduc hrana spre aparatul digestiv si inrautatirea digestiei. Acest fapt determina greturi si varsaturi. Pentru a trata aceasta problema, gravida obligatoriu trebuie sa se odihneasca activ, sa se alimenteze cu doze mici si usor digerabile de alimente, avand in vedere ca greturile intervin pe stomacul gol.

Gravida trebuie obligatoriu sa aiba langa pat, pe noptiera, un pachet de biscuiti si sa consume cate unul inainte de a se ridica din pat. Hrana bogata in proteine ajuta foarte mult. Ca sa treaca perioada aceasta fara nicio problema, gravida trebuie sa administreze extracte din plante medicinale care sa contina vitaminele B6, K, C si altele.

Cresterea nivelului de hormoni provoaca si constipatie. Ca sa evite aceasta problema, gravida trebuie sa consume multe lichide si specialistul de medicina traditionala sa includa in extractul hidroalcoolic mai multe plante din care se poate extrage celuloza.

In timpul sarcinii, gravida poate sa suporte unele fenomene, cum ar fi diareea, gazele, dezechilibrul zaharului, sensibilitatea sanilor, oboseala, aciditatea gastrica. Ca sa evite toate acestea, gravida trebuie sa consulte specialistul in medicina traditionala, acesta trebuie sa pregateasca in asa fel tratamentul cu extracte hidroalcoolice si acupunctura, incat sa intareasca sistemul imunitar si rezistenta imunitara a gravidei, cat si pe cea a fatului.

*Acest tip de tratament este disponibil doar in cadrul Centrului de Medicina Traditionala Pirasan

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi  afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button