DIAGNOSTICAREA, STAPANIREA SI TRATAREA CANCERULUI

In cadrul Centrului de Medicina Traditionala Pirasan se trateaza orice tip de cancer, din faza incipienta si pana la faze avansate, prin medicina traditionala complexa, aplicand si principii tibetane. Cancerul are legatura cu starea psihica a pacientului ca individ, cu particularitatile lui, modul de viata si multi alti factori care, asociati, declanseaza inmultirea celulelor cancerigene. Celule cancerigene exista in fiecare corp, acestea cautand mediul propice pentru a se dezvolta. Individul care are un psihic echilibrat si un mod de viata corect este aparat de inmultirea necontrolata a celulelor canceroase, pe cand un individ dezorientat prezinta un risc crescut de  instalare a cancerului de diferite tipuri.

Cancerul sau orice alta afectiune este declansat de factori din mediul inconjurator, dar si de factori interni, asa zisa capcana a celor sapte demoni. Demonii interni sunt: bucuria necontrolata si inexplicabila, ura, panica, frica, tristetea, ingrijorarea si stresul. Factorii externi care favorizeaza dezvoltarea celulelor canceroase, a bacteriilor, precum si a virusurilor sunt: vant, frig, caldura, umezeala, mediu uscat si foc. Acest mediu extern este cunoscut si ca cele sase elemente exogene. Printre factorii externi ce permit dezvoltarea proceselor maligne se numara: bacterii, virusuri, paraziti de orice tip, factori chimici si fizici si alti factori de risc. Bucuria excesiva afecteaza inima si caile venoase, ura influenteaza negativ ficatul, tristetea – plamanii, ingrijorarea – bila ori frica – rinichii. Asa se explica cum dezechilibrul emotional influenteaza negativ organismul uman, in totalitatea si integritatea sa. In acest mod s-a descoperit faptul ca, un individ diagnosticat cu o afectiune canceroasa la ficat, a suferit timp indelungat de stari depresive. Cancerul la san, prin diagnosticarea si studierea lui profunda, s-a dovedit ca are legatura directa cu starea emotionala a pacientelor, cu mult timp inainte de instalarea maladiei.

Starea psihica a pacientilor influenteaza categoric organele interne si distruge incet sistemul imunitar, afectand integritatea lui. Energia corecta este foarte importanta. Caile energetice sunt distribuite perfect in corpul uman si mentin organele  interne in echilibru perfect. Prin influenta negativa a factorilor interni sau externi, energia este dezechilibrata si incepe procesul de regres al sistemului energetic, fenomen ce produce diferite anomalii minore, la inceput, dar care se amplifica odata cu trecerea timpului.

Factorii care genereaza diferite afectiuni ale corpului uman, inclusiv cancerul, sunt complecsi si diferiti, insa cercetarile in medicina traditionala arata ca slabirea sistemului imunitar conduce imperativ la o mutatie a genelor umane. Mutatia este rezultanta unui dezechilibru la nivelul integritatii sistemului uman, mai ales tinand cont de faptul ca energiile organismului sunt in dezechilibru total. In concluzie, orice individ cu mici dezechilibre energetice va suferi de afectarea partiala sau totala a organismului sau. Influenta in instalarea acestor dezechilibre o au si diverse forme de radiatii, poluare, agenti chimici, toxine alimentare, stres si alti factori.

Bolnavul care a fost diagnosticat cu o maladie mai grava devine nervos, disperat, cuprins de frica si deznadejde. Tot sistemul lui psihic este dezechilibrat si haotic. Intervin: insomnia, lipsa poftei de mancare, izolarea in sine, iar acestea distrug treptat sistemul imunitar si, prin urmare, intervine decesul. Pentru a nu se ajunge la deces, este necesar ca pacientul sa consulte un specialist in medicina traditionala, prin tratamentul caruia sa fie echilibrati cei sapte demoni interni si sa fie echilibrate energiile. Pacientul trebuie sa aibe incredere ca poate sa isi revina si va garantam ca acest proces este un fapt real, in conditiile in care pacientul este ajutat corect.

Tratamentul in medicina traditionala este o arta la propriu. Tratamentul trebuie aplicat corespunzator si corect. In organismul uman exista celule canceroase si alte celule disfunctionale intr-un procent care nu influenteaza negativ corpul, dimpotriva il ajuta in mentinerea propriului echilibru.

Specialistul in medicina traditionala stie cate dintre celulele canceroase trebuie sa fie eliminate, pentru ca sa nu intre corpul in contrabalans si sa actioneze astfel incat organismul sa fie echilibrat perfect.

Specialistul elimina tot ceea ce este de eliminat, pana la obtinerea rezultatului optim. In cazul in care energiile nu sunt echilibrate corect, se poate provoaca un contrabalans si se poate ajunge incet la pierderea energiei pozitive si a celei negative.

Energia negativa, chiar daca este in proportie mica, ajuta la mentinerea echilibrului, avand in vedere faptul ca sistemul imunitar contine anticorpi care se lupta cu negativul major, adica sistemul uman, dar mentin sistemul imunitar echilibrat.Filosofia medicinei traditionale este sa traiesti cu negativul, ca sa impedici dezvoltarea lui.

In practica medicala a clinicii noaste au fost tratati bolnavi ce sufereau de diferite maladii. Spre exemplu, este inscris la tratament un bolnav cu diagnosticul de cancer la pancreas si care urmeaza tratamentul de 11 ani. In acest interval de timp, tumora s-a redus de la 4 cm la 1 cm, dar pacientul vine regulat la tratament, duce o viata normala, calatoreste mereu, se bucura si traieste (acesta este aspectul cel mai important). Luand in considerare diagnosticul initial, pacientul ar fi trebuit sa fi decedat cu mult timp in urma, daca erau utilizate alte metode de tratament. Acest pacient a avut si are incredere in medicina traditionala, iar rezultatele sunt vizibile. Din pacate, sunt putini pacienti care procedeaza asa. De obicei, in clinica noastra se prezinta pacienti care au incercat anterior tratamente chimioterapeutice  si orice metode moderne de tratament, ajungand intr-un stadiu avansat al afectiunii. Medicina traditionala ajuta si in cazurile vizibil disperate, dar este indicat ca bolnavul sa se prezinte din timp la tratament.

Principiul de baza al medicinei traditionale este sa fii inconjurat de natura, sa te bucuri si sa ocrotesti roadele ei, in caz contar natura te va alunga si trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca vei ramane sub ea, adica la 2 metri sub pamant. Cultura in medicina traditionala si miracolele ei, sunt factori foarte importanti. Energiile trebuie echilibrate corect si conectate la echilibrul naturii, in caz contrar, putand interveni deznadejdea, depresia si decesul.

In medicina traditionala se cunoaste faptul ca fiinta umana traieste din instinctul de a trai si nu doreste sa moara, de aceea factorul psihologic este foarte important si ajuta foarte mult in tratamentul diferitelor maladii. Specialistul in medicina traditionala stie cum sa stapaneasca acest fenomen si cum sa echilibreze pacientul, ca sa aiba un partener egal pe timpul tratamentului efectuat.

Medicina moderna arata ca atunci cand sistemul imunitar este perfect, fiinta umana nu se imbolnaveste. Nimic mai neadevarat. Adevarul este ca trebuie sa existe si sa gasesti echilibrul perfect, pentru ca sa existe flexibilitate in organism, flexibilitate permisiva si nu un dezechilibru. Unele maladii sunt cauzate de reactia neasteptata a sistemului imunitar, in sensul ca acesta apara anumite organe in defavoarea altora si, astfel, intervine dezechilibrul si se produc diferite maladii, cum ar fi: diabet, artrite, dermatite, psoriasis, lupus, hipertensiune si altele. Sistemul imunitar dezvoltat doar intr-o singura directie, fortifica unele organe si dezechilibreaza altele, prin urmare se poate spune ca sistemul imunitar este compromis. YIN si YANG trebuie sa se afle intr-un echilibru perfect, pentru un organism perfect si balans corect. Rezultate ale lipsei de echilibru in organismul uman, sunt si bolile foarte grave, ca de exemplu cancerul si HIV-ul.

Atunci cand energia benefica este dominanta si echilibrata, fiinta umana este sanatoasa si poate infrunta viata corect si coresponzator. Medicina traditionala este un mit pentru oamenii cu educatie si civilizatie slab dezvoltate, dar este o realitate confirmata de-a lungul timpului pentru restul oamenilor. Fiecare fiinta umana are dreptul de a alege sa traiesca cu ajutorul naturii sau fara ajutorul ei, adica traieste sau stationeaza la 2 metri sub natura.

Maestrul MAVRINO

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi  afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button