CAUZELE APARITIEI AFECTIUNILOR CRONICE

Fiinta umana este sanatoasa doar in perioada vietii intrauterine. O data cu prima respiratie a copilului, celulele din corpul uman incep sa moara. Organismul are capacitatea de a elimina reziduurile produse de moartea celulelor pana la varsta de 17 ani, dupa aceasta varsta pierde aceasta capacitate. Reziduurile acumulate in corp se depun pe organele interne sub forma de grasimi sau sub forma de calcificari. Cand organele sunt pline de reziduuri sub forma de grasimi, la nivelul hipodermului incep sa se depuna primele straturi de grasimi care, in timp, acumulandu-se duc la instalarea supraponderabilitatii. La persoanele care isi pastreaza pe durata vietii o greutate relativ normala, reziduurile produc fibrozarea si sclerozarea organelor interne si a intregului corp.

Bolile debuteaza ca urmare a stilului de viata actual si al stresului pe care acesta il exercita asupra corpului. Sub actiunea acestui stres, organul cel mai afectat de depunerea de reziduuri va ceda si se va imbolnavi.

Se intrerupe astfel legatura directa dintre creier si organul imbolnavit, care incepe sa functioneze haotic, deoarece activitatea lui nu mai este coordonata corespunzator de catre creier.

Intrucat functiile tuturor organelor sunt dependente unele de altele, intreg organismul va fi afectat de imbolnavirea unuia dintre ele. Drept urmare, se va produce o reactie in lat, care va genera imbolnavirea celorlalte organe si functionarea lor haotica, ca urmare a intreruperii legaturii dintre creier si organ.

Terapiile medicinei traditionale (acupunctura, fitoterapie, termoterapie, helatioterapie etc) regleaza functiile organismului astfel incat acesta sa poata elimina celulele moarte acumulate sub forma de reziduuri. Este refacuta, de asemenea, si traseul informational dintre creier organele imbolnavite, pentru ca acestea sa isi poata relua functiile normale. In urma tratamentului, structura celulara a organelor interne este refacuta complet.

Rezultatele acestui tip de tratament sunt conditionate de gravitatea dezechilibrelor si a afectiunilor existente in corp si de seriozitatea respectarii etapelor si indicatiilor prescrise de catre medic.

*Acest tip de tratament este disponibil doar in cadrul Centrului de Medicina Traditionala Pirasan

*Rezultatele tratamentelor variaza de la pacient la pacient chiar si in aceeasi  afectiune pentru ca fiecare pacient este diferit, fiecare organism are particularitatile sale.

Share Button